Menu
Your Cart

Офис Столове

Стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов капак, регулиране на височината, люлеещ механизъм със заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, комплект фиксирани подлакътници, тапицерия от висококачествена дамаска, поддържа се на склад в ц..
235.00 лв. 282.00 лв. с ДДС
    Работен стол с подвижни пластмасови подлакътници, тапицирани от горната страна. Ергономични седалка и облегалка, тапицирани в комбинация от висококачествена черна екокожа и цветна дамаска меш. Плавно регулиране на височината на седалката чрез хромиран газов амортисьор. Свободно люлеене н..
199.17 лв. 239.00 лв. с ДДС
Стабилна пластмасова основа, регулиране на височината, люлеещ механизъм със заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, комплект фиксирани подлакътници, тапицерия от дамаска тип меш в комбинация с еко кожа, в черен цят, максимално тегло на седящия – 120..
190.00 лв. 228.00 лв. с ДДС
 Ергономична седалка и облегалка Лицевата част на стола е тапицирана в черна еко кожа в комбинация с дамаска тип \\\"меш\\\" Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия Плавно регулиране на височината на седене Фиксирани пластмас..
190.80 лв. 228.96 лв. с ДДС
Стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов капак, регулиране на височината, люлеещ механизъм със заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, комплект фиксирани подлакътници, тапицерия от висококачествена еко кожа в комбинация с дамаска..
315.83 лв. 379.00 лв. с ДДС
Офис Стол MONTI HB - черен .258
-20 %
 Ергономични седалка и облегалка, изработени от дамаска тип „меш\" в комбинация с еко кожа, в черен цвят Плавно регулиране височината на седящия Люлеещ механизъм със заключване в изходна позиция Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия Фиксирани пластмасови подлакътници с хромира..
169.00 лв. 112.66 лв. 135.19 лв. с ДДС
Стабилна метална и хромирана основа, регулиране на височината, люлеещ механизъм със заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, комплект фиксирани подлакътници, тапицерия от висококачествена еко кожа, цвят: черен и капучино , максимално тегло н..
182.50 лв. 219.00 лв. с ДДС
    Работен стол с висока облегалка Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа Плавно регулиране височината на седящия посредством газов амортисьор Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция Регулиране силата на люл..
124.17 лв. 149.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)