Menu
Your Cart

Скамейки

Описание на продукта. Удобна детска пейка с височина 51см. Пейката е със седалка и облегалка със заоблени ръбове. Изработена е от ЛПДЧ от висок клас, благодарение на което е устойчива във времето и лесна за почистване.   Прод №: K120Z153-X Цена  по запитване..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Висококачествена и комфортна скамейка. Скамейката е изработена от ЛПДЧ от висок клас и е със здрава метална конструкция. За максимално удобство, тя е тапицирана с устойчива кожа. Скамейката е с дължина 150см и може да се поръча с цвят по избор.    *Посочените цени важат са..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Висококачествена и комфортна скамейка, която може да се разглобява. Скамейката е изработена от ЛПДЧ от висок клас и е със здрава метална конструкция. За максимално удобство, тя разполага с облегалка и е тапицирана с устойчива кожа. Скамейката е с дължина 150см и може да се пор..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Висококачествена и комфортна скамейка. Скамейката е изработена от ЛПДЧ от висок клас и е със здрава метална конструкция. За максимално удобство, тя е тапицирана с устойчива кожа. Скамейката е с дължина 180см и може да се поръча с цвят по избор.    *Посочените цени важат са..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Висококачествена и комфортна скамейка. Скамейката е изработена от ЛПДЧ от висок клас и е със здрава метална конструкция. За максимално удобство, тя разполага с облегалка и е тапицирана с устойчива кожа. Скамейката е с дължина 140см и може да се поръча с цвят по избор.    *..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Висококачествена и комфортна скамейка. Скамейката е изработена от ЛПДЧ от висок клас и е със здрава метална конструкция. За максимално удобство, тя разполага с облегалка и е тапицирана с устойчива кожа. Скамейката е с дължина 180см и може да се поръча с цвят по избор.    *..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)