Menu
Your Cart

Дунапренови форми

Описание на продукта. Фотьойлче за деца изработено само от дунапрен - меко и безопасно за децата, за които е предназначено.    *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри  Прод №: K120580  ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Единична поничка от дунапрен и кожа за сядане и игра. Кожата може да бъде в различни цветови комбинации.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри...
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка голямо колело от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща за различни игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Формичката е с височина 30см.     *Посочените цени важат само ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка тунел от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща различни за игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Формичката е с височина 100см.     *Посочените цени важат само за базо..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка тунел от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща различни за игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Формичката е с дължина 60см.     *Посочените цени важат само за базови..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта.   Форма от дунапрен и кожа за игра. Кожата може да бъде в различни цветове.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри.    Прод №: K120589-V1    ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка паралелепипед от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща както за сядане, така и за игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Размери на формичката: дължина 100см, широчина 100..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка половин луна от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща както за сядане, така и за игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Формичката е с дължина 60см.     *Посочените цен..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка голям склон изработена от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща, както за сядане, така и за различни игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Формичката е с размери: дъл..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка паралелепипед от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща както за сядане, така и за игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Размери на формичката: дължина 60см, широчина 30см..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка пейка изработена от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща, както за сядане, така и за различни игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят. Формичката е с размери: дължина 70см,..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Формичка стълби изработена от дунапрен. Формата е мека и лека, което я прави подходяща, както за сядане, така и за различни игри. Покрита е с висококачествена кожа, която е устойчива във времето и се предлага с възможност за избор на цвят.  Формичката е с размери: дължина 120..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)