Menu
Your Cart

КОЛИЧКИ ЗА СЕРВИРАНЕ

Описание на продукта. Удобна количка за сервиране с височина 75см. Количката е с два плота, които разполагат и с ограничители. Плотовете са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости и са с размери 80х46см. Благодарение на здравата метална конструкция, количката е изключително стабилна. Предлага ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Удобна количка за сервиране с височина 75см. Количката е с два плота, които разполагат и с ограничители. Плотовете са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости и са с размери 83х64см. Благодарение на здравата метална конструкция, количката е изключително стабилна. Предлага ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Изключително стабилна количка за сервиране с височина 76см. Количката е с два плота, които разполагат и с ограничители. Плотовете и конструкцията на количката са изработени от неръждаема стомата и са с размери 80х50см. Благодарение на здравата метална конструкция, количката е ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Устойчива количка за сервиране с височина 75см. Количката е с три плота, които разполагат и с ограничители. Плотовете са изработени от висококачествени ламинирани плоскости и са с размери 72х45см. Благодарение на здравата метална конструкция, количката е изключително стабилна...
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Висококачествена количка за сервиране с височина 76см. Количката е с два плота, които разполагат и с ограничители. Плотовете са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости и са термоустойчиви. Размера им е 80х50см. Благодарение на здравата метална конструкция, количката е изк..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Висококачествена количка за сервиране с височина 75см. Количката е с три плота, които разполагат и с ограничители. Плотовете са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости и са с размери 83х64см. Благодарение на здравата метална конструкция, количката е изключително стабилна...
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)