Menu
Your Cart

Гардероби

Описание на продукта. Еднокрилен гардероб с височина 180см. Гардеробът разполага с лост за закачалки. Благодарение на удобния си и компактен дизайн, този модел гардероб е изключително предпочитан. Изработен е от устойчиви ПДЧ плоскости и се предлага с опция за избор на цвят.   *Посочените цени ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двукрилен гардероб с височина 190см. Гардеробът разполага с лост за закачалки и с един удобен рафт. Този модел гардероб е подходящото решение ако търсите практичност на достъпна цена. Изработен е от устойчиви ПДЧ плоскости и се предлага с опция за избор на цвят.    ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Практичното разпределение на вътрешното пространство на гардероба позволява лесна организация. Гардеробът е изработен от устойчиви ПДЧ плоскости и се предлага с опция за избор на цвят.     ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Практичното разпределение на вътрешното пространство на гардероба позволява лесна организация. Гардеробът е изработен от устойчиви ПДЧ плоскости и се предлага с опция за избор на цвят.    *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри.  ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двукрилен гардероб Дариа е с височина 120см. Гардеробът е с четири врати, като в долната си част разполага с място за сядане и с две шкафчета за обувки. Практичността и устойчивостта на гардероба го правят предпочитан избор. Изработен е от ЛПДЧ и се предлага с опция за избор н..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двукрилен гардероб Дариа е с височина 120см. Гардеробът е с четири врати, от които горните две са със заключване. В долната си част, гардеробът разполага с две шкафчета за обувки. Изработен е от ЛПДЧ и се предлага с опция за избор на цвят.    *Посочените цени важат само за..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двукрилен гардероб Дариа е с височина 120см. Гардеробът е с четири врати със заключване, като в долната си част разполага с две шкафчета за обувки. Изработен е от ЛПДЧ и се предлага с опция за избор на цвят.    *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри.   ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Удобен и компактен еднокрилен гардероб с височина 131см. Гардеробът разполага с един горен рафт за дрехи и един долен рафт за обувки, както и с 2 бр. вътрешни закачалки, предлагайки всичко необходимо. С този гардероб разполагате с практичност и устойчивост на достъпна цена. Из..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Компактен еднокрилен гардероб с височина 140см. Гардеробът е оптимална комбинация от цена и качество. С него разполагате с практичност и устойчивост на достъпна цена. Гардеробът има с два рафта и с 2 бр. вътрешни закачалки. Изработен е от ЛПДЧ и се предлага с опция за изб..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Трикрилен гардероб с височина 131см. Всяко от отделенията на гардероба разполага с един горен рафт за дрехи и с 2 бр. вътрешни закачалки. Практичното разпределение на вътрешното пространство на гардероба позволява лесна организация. Гардеробът е изработен от ЛПДЧ и се предлага..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Трикрилен гардероб Дариа е с височина 120см. Гардеробът е с шест врати, като в долната си част разполага с удобно място за сядане и с три шкафчета за обувки. Практичността и устойчивостта на този модел гардероб го правят предпочитан избор. Изработен е от ЛПДЧ и се предлага с о..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Трикрилен гардероб с височина 131см. Всяко от отделенията на гардероба разполага с един горен рафт за дрехи, един долен рафт за обувки и с 2 бр. вътрешни закачалки. Практичното разпределение на вътрешното пространство на гардероба позволява лесна и бърза организация, предостав..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)