Menu
Your Cart

Чинове Двуместни

Описание на продукта. Устойчив чин с правоъгълен плот и с две отделени места. Чинът е с височина 64см. и е изработен от ЛПДЧ и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят както на дървесината, така и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри...
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Тео е двуместен чин с подплот и с цяла седалка. Изработен от ЛПДЧ от висок клас и тръбна метална конструкция, чинът е стабилен и устойчив. Той е с височина 70см. и се предлага с възможност за избор на цветова комбинация.   *Посочените цени важат само за базовите цветови па..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Устойчив чин с правоъгълен плот и с две отделени места. Чинът е с височина 70см. и е изработен от ЛПДЧ и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят както на дървесината, така и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри...
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Устойчив чин с правоъгълен плот и с две отделени места. Чинът е с височина 76см. и е изработен от ЛПДЧ и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят както на дървесината, така и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри...
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Стабилен чин със заоблен плот и с две отделени места. Чинът е с височина 64см. и е изработен от ЛПДЧ и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят както на дървесината, така и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Стабилен чин със заоблен плот и с две отделени места. Чинът е с височина 70см. и е изработен от ЛПДЧ и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят както на дървесината, така и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри. ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Стабилен чин със заоблен плот и с две отделени места. Чинът е с височина 76см. и е изработен от ЛПДЧ и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят както на дървесината, така и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри. ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместен чин със заоблен хоризонтален плот и с подплотна полица. Чинът е с две отделни места и е с височина 64см. Изработен е от висококачествени ламинирани плоскости и от здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цветова комбинация.   *Посочените ц..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместен чин със заоблен хоризонтален плот и с подплотна полица. Чинът е с две отделни места и е с височина 70см. Изработен е от висококачествени ламинирани плоскости и от здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цветова комбинация.   *Посочените ц..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместен чин със заоблен хоризонтален плот и с подплотна полица. Чинът е с две отделни места и е с височина 76см. Изработен е от висококачествени ламинирани плоскости и от здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цветова комбинация.   *Посочените ц..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместен чин с хоризонтален плот с прикрепени кукички и с подплотна полица. Чинът е с отделни седалки и е с височина 70см. Изработен е от ЛПДЧ и метална основа, като цвета на ламината и на метала може да бъде по избор.   *Посочените цени важат само за базовите цветови пал..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместен чин с хоризонтален плот с прикрепени кукички и с подплотна полица. Чинът е с отделни седалки и е с височина 72см. Изработен е от ЛПДЧ и метална основа, като цвета на ламината и на метала може да бъде по избор.   *Посочените цени важат само за базовите цветови пал..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)