Menu
Your Cart

Чинове Едноместни

Описание на продукта. Здрав и устойчив едноместен чин. Чинът е със заоблен плот. Той е с височина 70см. и е изработен от ЛПДЧ и тръбна конструкция от метал. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.      ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Стабилен и устойчив едноместен чин с кутия. Чинът е със заоблен плот и е изработен от ЛПДЧ от висок клас и от здрава метална конструкция. Предлага се в три ръста - 68см, 66см и 64см, както и с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   *Посочените цени важат..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Стабилен и устойчив едноместен чин с кутия. Чинът е със заоблен и изрязан плот, оформяйки място за ученика. Изработен е от ЛПДЧ от висок клас и от здрава метална конструкция. Предлага се в три ръста - 76см, 74см и 72см, както и с възможност за избор на цвят на дървесината и на..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Чин със седалка и облегалка за един ученик. Чинът е със заоблен плот и с височина 64см. Разполага с подплот. Изработен от висококачествени ламинирани плоскости и здрава метална конструкция, чинът е стабилен и устойчив. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Стабилен и устойчив едноместен чин с кутия. Чинът е изработен от ЛПДЧ от висок клас и от здрава метална конструкция. Чинът се предлага в три ръста - 68см, 66см и 64см, както и с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   *Посочените цени важат само за базови..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Чин със седалка и облегалка за един ученик. Чинът е с височина 64см. и разполага с подплот. Изработен от висококачествени ламинирани плоскости и здрава метална конструкция, чинът е стабилен и устойчив. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Чин със седалка и облегалка за един ученик. Чинът е с височина 70см. и разполага с подплот. Изработен от висококачествени ламинирани плоскости и здрава метална конструкция, чинът е стабилен и устойчив. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Чин със седалка и облегалка за един ученик. Чинът е с височина 76см. и разполага с подплот. Изработен от висококачествени ламинирани плоскости и здрава метална конструкция, чинът е стабилен и устойчив. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Здрав и устойчив едноместен чин. Чинът е със заоблен плот. Той е с височина 64см. и е изработен от ЛПДЧ и тръбна конструкция от метал. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри.    Пр..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Здрав и устойчив едноместен чин. Чинът е със заоблен плот. Той е с височина 76см. и е изработен от ЛПДЧ и тръбна конструкция от метал. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри.    Пр..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Стабилен и устойчив едноместен чин с кутия. Чинът е със заоблен и изрязан плот, оформяйки място за ученика. Изработен е от ЛПДЧ от висок клас и от здрава метална конструкция. Предлага се в три ръста, както и с възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.   *Посо..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Чин със седалка и облегалка за един ученик. Чинът е със заоблен плот и с височина 70см. Разполага с подплот. Изработен от висококачествени ламинирани плоскости и здрава метална конструкция, чинът е стабилен и устойчив. Предлага се с възможност за избор на цвят на дървесината и..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)