Menu
Your Cart

Почистващи препарати

Bingo Ov е препарат за кухня, предназначен да отстранява замърсяванията и неприятните миризми от повърхностите. Прахът е с формула, която допринася за бързото и ефикасно отстраняване на замърсяванията, като осигурява приятен свеж аромат .Разфасовка 500 грама:..
2.45 лв. 2.94 лв. с ДДС
Белина Viki 1л. 34065
ново
Белината ВИКИ е с бактерицидно и фунгицидно действие. Прилага се за дезинфекция на повърхности в бита, здравни и лечебни завадения, обекти с обществено предназначение и също за избелване на тъкани...
2.20 лв. 2.64 лв. с ДДС
Кислол VIKI 1л. 34060
ново
Кислол Viki се употребява за почистване на фаянсови плочки, мивки, тоалетни чинии и други санитарно-хигиенни съоръжения. Служи за почистване на котлен камък и за отпушване на канализации...
2.20 лв. 2.64 лв. с ДДС
Новият Medix Multi Action е изключително концентриран, със силно обезмаслително действие. Премахва упорити замърсявания и почиства в дълбочина без да уврежда третираните повърхности. Подходящ за домашна и професионална употреба. Ефикасната му формула го прави приложим навсякъде: печки, фурни, абсорб..
6.00 лв. 7.20 лв. с ДДС
Универсален почистващ препарат на марката CIF във вид на крем. Служи за почистване на всякакви повърхности. Премахва дори и най-упоритите замърсявания, без да уврежда повърхностите. Нанася се с влажна кърпа върху повърхността, след което се изплаква.Продуктът се предлага в разфасовка от 50..
5.75 лв. 6.90 лв. с ДДС
Почистващ универсален препарат Доместос / DomestosПодходящ за почистване и дезинфекция на замърсени повърхности от санитарен фаянс, плочки, мивки, канали и подове..
6.70 лв. 8.04 лв. с ДДС
Мощният гел ефективно отстранява замърсявания и котлен камък. Формулата образува защитен филм върху повърхността на тоалетната чиния и по този начин предпазва, като намалява последващо задържане и отлагане на мръсотия и варовик. С TOTAL POWER GUARD всяко следващо почистване е по-лесно, а тоалетната ..
3.60 лв. 4.32 лв. с ДДС
Препарат Medix за фаянс 0.5л. 43015
ново
Medix Faience Активен Гел е изключително ефикасен препарат за почистване на всички киселиноустойчиви повърхности, мивки, вани, фаянс, плочки, фуги, батерии и душове, стъклени и акрилни душ кабини, силно замърсена теракота. Експертно отстранява котлен камък, петна от ръжда и сапунени утайки. Поч..
3.50 лв. 4.20 лв. с ДДС
Идеално решение за пране и основно почистване на домашния текстил. Със своето мощно действие концентрираният и икономичен гел експертно разтваря и отстранява замърсяванията, като освежава цветовете и ароматизира приятно.Със специална добавка против лоши миризми!..
3.50 лв. 4.20 лв. с ДДС
Мултифункционален и удобен спрей за ежедневна употреба. С антистатичен ефект, който предпазва от бързото натрупване на прах. Ефикасно почиства без следи от замазване и не оставя лепкаво усещане. Осигурява експертна грижа, като прави мебелите блестящи от чистота и придава дълготраен свеж аромат на цв..
5.10 лв. 6.12 лв. с ДДС
Подходящ за:       - стъклени и огледални повърхности;       - повърхности, покрити с емайл, пластмаса, метал и др.;       - всички водоустойчиви гладки повърхности.Количество: 500 ml...
4.40 лв. 5.28 лв. с ДДС
EXTRA SHINE & PROTECT формулата се грижи за повърхностите като образува защитен филм, улеснява последващото почистване, подпомага по-бързото изсъхване и придава допълнителен блясък.Разфасовка и дозировка:1,5LРазтворете от ½ до 1 капачка (18-36ml) от препарата в 5L водаПодходящ за:• подове, терак..
7.10 лв. 8.52 лв. с ДДС
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)