Menu
Your Cart

Маси Ученически Двуместни

Описание на продукта. Плота на масата 118х55 см е заоблен, височината е 76 см. Продуктът е изработен от здрава тръбна конструкция с ЛПДЧ, като се предлага възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.    *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри.    Прод №: K102z2905..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Плота на масата 118х55 см е заоблен, височината е 76 см. Продуктът е изработен от здрава тръбна конструкция с ЛПДЧ, като се предлага възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.     ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместна ученическа маса в правоъгълна, класическа форма. Масата разполага със скъсен подплот и е изработена от ЛПДЧ и от тръбна конструкция от метал. Масата е с височина 68см. и се предлага с възможност за избор на цветова комбинация.   *Посочените цени важат само за баз..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместна ученическа маса в правоъгълна форма. Плота на масата е с дебелина 25см. Изработена от устойчиви ламинирани плоскости и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят, както на дървесината, така и на метала.   *Посочените цени важат само за ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Омега е двуместна учесническа маса с плот със заоблени ръбове. Масата разполага с подплот и е с височина от 72см. Изработена е от ЛПДЧ и от тръбна метална конструкция, като се предлага възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.    *Посочените цени важат само з..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Гери е двуместна учесническа маса. Плота на масата е заоблен и еизрязан, оформяйки място за ученика. Масата разполага с подплот и е с височина от 68см. Изработена е от ЛПДЧ и от тръбна метална конструкция, като се предлага възможност за избор на цвят на дървесината и на метала..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Гери е двуместна учесническа маса. Плота на масата е заоблен и е изрязан, оформяйки място за ученика. Масата разполага с подплот и е с височина от 72см. Изработена е от ЛПДЧ и от тръбна метална конструкция, като се предлага възможност за избор на цвят на дървесината и на метал..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Гери е двуместна учесническа маса. Плота на масата е заоблен и е изрязан, оформяйки място за ученика. Масата разполага с подплот и е с височина от 76см. Изработена е от ЛПДЧ и от тръбна метална конструкция, като се предлага възможност за избор на цвят на дървесината и на метал..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместна ученическа маса в правоъгълна, класическа форма. Масата е изработена от ЛПДЧ и от тръбна конструкция от метал. Масата е с височина 72см. и се предлага с възможност за избор на цветова комбинация   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри    Про..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Двуместна ученическа маса в правоъгълна, класическа форма. Масата е изработена от ЛПДЧ и от тръбна конструкция от метал. Масата е с височина 76 см. и се предлага с възможност за избор на цветова комбинация   *Посочените цени важат само за базовите цветови палитри.    П..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Описание на продукта. Омега е двуместна учесническа маса с плот със заоблени ръбове. Масата разполага с подплот и е с височина от 68см. Изработена е от ЛПДЧ и от тръбна метална конструкция, като се предлага възможност за избор на цвят на дървесината и на метала.    *Посочените цени важат само з..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
  Описание на продукта. Двуместна ученическа маса в правоъгълна форма. Плота на масата е с дебелина 25см. Изработена от устойчиви ламинирани плоскости и здрава метална конструкция. Предлага се с възможност за избор на цвят, както на дървесината, така и на метала.      ..
0.00 лв. 0.00 лв. с ДДС
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)